top of page

Flag Wars

Vlaggenroof voor gevorderden. Strategie, snelheid en spanning!

Het spel​

Dit spel speel je met 3 teams of meer. De spelleider geeft met de spelleidershandleiding een korte uitleg bij de start. Daarna verstoppen de teams een set vlaggen en noteren de coördinaten. Terug bij het centrale punt worden de coördinaten onderling uitgewisseld en kan de jacht beginnen. Ieder team jaagt op de vlaggen van de andere teams. Geen vlag te zien bij het coördinaat? Was een ander team je voor, of heb je niet goed genoeg gezocht?

Bonusvlaggen voor extra punten geven nog meer spanning aan het spel. Laat deze vooraf door ons verstoppen in het speelgebied.

De GPS-ontvanger is gemakkelijk te gebruiken met de handleiding op maat. Om ervoor te zorgen dat iedereen actief mee kan doen, is het raadzaam niet meer dan 4 personen in een team in te delen.

Het team met het meeste punten wint de strijd. De spelleider blijft op de startlocatie en houdt de score bij. Wil je liever begeleiding? Laat het tijdig weten, dan kijken we of dat mogelijk is op je gewenste datum.

Spelmateriaal kan worden opgehaald en teruggebracht in Oosterhout. Bezorging is uiteraard ook mogelijk. We verzenden verzekerd met PostNL of komen persoonlijk langs.

Waar kan ik spelen?

Je mag zelf kiezen waar je de Flag Wars plaats laat vinden. Wellicht is er een stukje mooie natuur, of juist een bruisend stadscentrum waar je graag de strijd aangaat. Misschien wil je in plaats van te voet liever per fiets, auto, kano, of sloep. Ook dan kunnen we de activiteit voor je opzetten. Zorg dan wel zelf voor het vervoermiddel.

Wil je advies over bruikbare locaties? Laat het gerust weten.

Wat kost een Flag Wars?

 

Flag Wars: € 100,-

Toeslag per team: € 20,-

Bonusvlaggen (per 10, optie): € 50,-

Meerprijs begeleiding: € 50,-

Afleveren of verzenden (inclusief retour): € 15,-

Interesse in een Flag Wars? Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Je krijgt geheel vrijblijvend een offerte toegestuurd. Voor vragen kun je dit formulier ook gebruiken. Je activiteit kan altijd aangepast worden. Pas als je offerte ondertekend retour is, is je boeking gereed.

Offerte of informatie Flag Wars aanvragen

Bedankt voor de inzending! We nemen zo snel mogelijk contact op.

bottom of page