top of page

Over Welkom Buiten

Welkom Buiten is de eenmanszaak van Rolf van den Bergh.

Lees hieronder hoe Welkom Buiten tot stand is gekomen.

Geschiedenis van Welkom Buiten

Welkom Buiten is in 2006 opgezet door Rolf van den Bergh en Ronald Broekaart naast hun werk bij een grote zorginstelling waar ze beiden werkten in een huis voor jongeren met gedragsstoornissen en een lichte verstandelijke beperking. We organiseerden voornamelijk GPS-activiteiten voor groepen. Al snel kwam GPS-verhuur erbij, de materialen waren immers al in huis.

Beide oprichters werkten na een aantal jaar niet meer voor de zorginstelling. Rolf begon in 2012 een eenmanszaak om zorgvragers individueel te kunnen begeleiden: Van den Bergh Activering en Begeleiding. Rolf richt zich daarmee voornamelijk op cliënten met een psychische stoornis of verstandelijke beperking. De nieuwe baan van Ronald viel helaas niet meer te combineren met de werkzaamheden voor Welkom Buiten.

 

De ondernemingsactiviteiten van Welkom Buiten werden daarom in 2014 bij de eenmanszaak van Rolf getrokken. Ook de individuele begeleiding begon zich steeds meer op buitenactiviteiten te richten, aangezien buiten actief bezig zijn een zeer positief effect had op zijn cliënten. Vanaf 2016 gaat het werk van Rolf daarom uitsluitend verder onder de Welkom Buiten-vlag.

bottom of page