top of page

Duck Hunt

Je team volgt een GPS-route. Onderweg wordt je achtervolgd door jagers met camera's. Blijft jouw team het meest uit het zicht?

Het spel​

De spelleider geeft met de spelleidershandleiding een korte uitleg bij de start. Daarna gaan de teams en jagers zelfstandig op pad met een duidelijke routebeschrijving en GPS. Onderweg los je een fotopuzzel op voor extra punten. Tijdens dit alles proberen teams uit het zicht te blijven van de jagers, die ze op beeld proberen te vangen.

De GPS-ontvanger is gemakkelijk te gebruiken met de handleiding op maat. Om ervoor te zorgen dat iedereen actief mee kan doen, is het raadzaam niet meer dan 4 personen in een team in te delen. De jagers lopen bij voorkeur in tweetallen. Per 2 teams deelnemers is minstens 1 stel jagers nodig. Jagers dienen zelf een camera (-telefoon) mee te nemen.

Het team met het minste strafpunten en de jager met de meeste vangsten winnen de wedstrijd. Pluspunten zijn te halen met de fotopuzzel en een snelle tijd op de route. ​De spelleider kan gewoon met een team meelopen. Wil je liever begeleiding? Laat het tijdig weten, dan kijken we of dat mogelijk is op je gewenste datum.

Spelmateriaal kan worden opgehaald en teruggebracht in Oosterhout. Bezorging is uiteraard ook mogelijk. We verzenden verzekerd met PostNL of komen persoonlijk langs.

Waar kan ik spelen?

Je mag zelf kiezen waar je de Duck Hunt plaats laat vinden. Wellicht is er een stukje mooie natuur, of juist een bruisend stadscentrum waar je graag de strijd aangaat.

Misschien wil je in plaats van te voet liever per fiets, auto, kano, of sloep. Ook dan kunnen we de activiteit voor je opzetten. Zorg dan wel zelf voor het vervoermiddel, eventueel kunnen we je adviseren bij de keuze voor een verhuurbedrijf.

Geef tijdig door waar je dit avontuur wil beleven, dan zorgen wij voor een leuke route.

Bestaande routes zijn goedkoper

Natuurlijk is het goedkoper om bestaande routes te gebruiken. Hieronder een overzichtje van onze bestaande routes die geschikt zijn voor een Duck Hunt. Als het aantal teams op de gewenste locatie niet voldoende is, kunnen we extra routes tegen de maatwerkprijs toevoegen.

Leemputten (Vijf Eiken)

Startpunt: Parkeerplaats De Vijf Eiken, Rijen

Aantal routes: 6

Lengte: 5 à 6 kilometer, te voet of per ATB

Leemputten (Beum)

Startpunt: Parkeerplaats Beum, Dorst

Aantal routes: 2

Lengte: 4 kilometer, te voet of per ATB

Vrachtelse Heide

Startpunt: Parkeerplaats Katjeskelder, Oosterhout

Aantal routes: 

Lengte: 5 à 6 kilometer, te voet

Mastbos

Startpunt: Parkeerplaats Huisdreef, Breda

Aantal routes: 6

Lengte: 5 à 6 kilometer, te voet of per fiets

Strijbeekse Heide

Startpunt: Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch, 

Aantal routes: 6

Lengte: 8 à 9 kilometer, te voet

Loonse en Drunense Duinen, Duikse Hoef

Startpunt: Parkeerplaats Duikse Hoef, Loon op Zand

Aantal routes: 6

Lengte: 5 à 6 kilometer, te voet

Loonse en Drunense Duinen, De Rustende Jager

Startpunt: Parkeerplaats De Rustende Jager, Biezenmortel

Aantal routes: 4

Lengte: 5 à 6 kilometer, te voet

Wat kost een Duck Hunt?

 

Prijs per team (bestaande route): € 60,-

Prijs per team (maatwerkroute): € 90,-

Prijs per jagerskoppel: € 5,-

Meerprijs begeleiding: € 50,-

Afleveren of verzenden (inclusief retour): € 15,-

Interesse in een Duck Hunt? Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Je krijgt geheel vrijblijvend een offerte toegestuurd. Voor vragen kun je dit formulier ook gebruiken. Je activiteit kan altijd nog aangepast worden. Pas als je offerte ondertekend retour is, is je boeking gereed.

Offerte of informatie Duck Hunt aanvragen

Bedankt voor de inzending! We nemen zo snel mogelijk contact op.

bottom of page